Diverse soorten maatwerk Horren

Bij Hubo Spijkenisse hebben we keuze uit diverse soorten horren. Heb je een vraag over één van onze producten? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag.

Plissedeur Hubo Spijkenisse Unilux

Plissé hordeur

Ben je op zoek naar een plissé deur voor bijvoorbeeld jouw tuindeur? Hubo Spijkenisse levert de plissédeuren van Uniliux. Deze hordeuren is bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en stijlvolle ontwerp, zijn ideaal voor het buiten houden van insecten, terwijl ze frisse lucht en natuurlijk licht doorlaten.

Unilux hor - Hubo Spijkenisse

Rolhorren

Ben je op zoek naar een rolhor voor bijvoorbeeld jouw raam? Hubo Spijkenisse levert de rolhorren van Uniliux. Deze rolhorren zijn bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en stijlvolle ontwerp en zijn ideaal voor het buiten houden van insecten, terwijl ze frisse lucht en natuurlijk licht doorlaten.

Vaste hordeur

Ben je op zoek naar een vaste hordeur voor bijvoorbeeld jouw tuindeur? Hubo Spijkenisse levert de vaste hordeur van Uniliux. Deze hordeur is bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en stijlvolle ontwerp, en is ideaal voor het buiten houden van insecten, terwijl ze frisse lucht en natuurlijk licht doorlaten.

Unilux hor - Hubo Spijkenisse inzethor inklemhor

inzethorren

Ben je op zoek naar een inzethor voor bijvoorbeeld jouw raam? Hubo Spijkenisse levert de vaste hor van Uniliux. Deze hordeur is bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en stijlvolle ontwerp, en is ideaal voor het buiten houden van insecten, terwijl ze frisse lucht en natuurlijk licht doorlaten.