De klant is bij ons nog écht koning!

Bij Hubo Spijkenisse, onder leiding van Ron Eijgelsheim, staat persoonlijke service centraal. Als onze klant ben jij altijd koning, en we beschouwen het bieden van uitzonderlijke service niet alleen als een norm, maar als onze missie. Of je nu hulp nodig hebt bij kleine klussen of bij grotere projecten zoals het plaatsen van rolluiken of zonneschermen, ons team staat klaar met een luisterend oor, deskundig advies en een persoonlijke aanpak vanuit onze monteurs.

Bij Hubo Spijkenisse werken we elke dag hard om jouw tevredenheid te kunnen garanderen. We vertellen graag meer over ons.

Vakbekwame eigen monteurs en advies van ervaren specialisten

Onze eigen vakbekwame monteurs maken hierbij het verschil. Zij zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar gaan ook altijd een stapje verder voor jou. Met hun uitgebreide ervaring in het plaatsen van rolluiken en zonneschermen garanderen ze niet alleen een vakkundige installatie, maar zorgen ze er ook voor dat elk project jouw verwachtingen overtreft.

Of het nu gaat om het kiezen van het juiste materiaal, het adviseren over de beste oplossingen of de daadwerkelijke plaatsing, onze monteurs zijn toegewijd aan kwaliteit en aandacht voor detail.

Een eigen zagerij

we trots op onze eigen zagerij, waar we jouw bestelde plaatmateriaal en hout precies op maat zagen, helemaal afgestemd op jouw specifieke behoeften. En het beste deel? We berekenen geen extra kosten voor deze service (met uitzondering van bijzondere zaagsneden zoals verstekken in aanrecht- en bureaubladen en schuinzagen).