• Tv meubel op maat gemaakt in Brielle

  Tv meubel op maat gemaakt in Brielle

  Tv meubel op maat gemaakt voor een klant die in Brielle woont. Deze klant wou een passend meubel in huis gemonteerd hebben waar de tv in gemonteerd wordt.

 • Traprenovatie in een populaire kleur in Hellevoetsluis

  Traprenovatie in een populaire kleur in Hellevoetsluis

  Deze klant in Hellevoetsluis kocht begin 2023 een trap voor hun dichte trap beneden. Binnen een half jaar belden ze op: 'Kunnen jullie ook de trap naar zolder doen?' Benieuwd welke kleur zij kozen?

 • Traprenovatie open trap met wangen in Spijkenisse

  Traprenovatie open trap met wangen in Spijkenisse

  Tot een aantal jaar geleden bekleden veel mensen hun trap inclusief de wangen met tapijt. Het houtwerk komt meestal niet zo fraai onder het tapijt vandaan. Wij weten hoe je dit aanpakt!

 • Traprenovatie en industriële wand in Vlaardingen

  Traprenovatie en industriële wand in Vlaardingen

  Deze klant uit Rotterdam had 3 wensen. Beide trappen opknappen, van vloerbedekking naar overzettreden. Het geluid vanuit de woonkamer dempen voor de rest van het huis. En de energiekosten omlaag brengen!

 • Montage traprenovatie in Spijkenisse

  Montage traprenovatie in Spijkenisse

  Het gehele trappenhuis voor deze klant gerenoveerd! Beneden een dichte trap met fraaie verlichting. Overlopend in een laminaatvloer in matchende kleur. Met op de eerste etage een open trap naar zolder rondom bekleed.

 • Montage Akoestische wandpanelen in Spijkenisse

  Montage Akoestische wandpanelen in Spijkenisse

  Deze klant wilde de keuken verfraaien met Akoestische wandpanelen en dat hebben we gedaan. Zie hier de metamorfose van de keuken door Hubo Spijkenisse gemonteerd.

 • Een modern rolluik vanwege warmte en geluid

  Een modern rolluik vanwege warmte en geluid

  De vraag van de klant voor dit project was duidelijk: het vinden van een oplossing om de slaapkamer tijdens de zomermaanden koeler te maken en tegelijkertijd het vroege ochtendgeluid van het straatverkeer te verminderen.